Succesvol veranderen

Bij succesvol veranderen is altijd sprake van verbeteren. Wij sparren, adviseren, helpen en bieden toekomstperspectief om dat te bereiken. Daarvoor staat ons team van professionals met actuele kennis van organisatieverandering, financiën, arbeids- en ondernemingsrecht klaar.  Met jouw verhaal en onze helicopterview krijgen we samen helder wat nodig is om jou en je mensen een stap vooruit te zetten. Wij bieden inzicht in de mogelijkheden, de strategie, de risico’s en de gevolgen. Vol overgave zetten wij ons in om het beste in je mensen, je team en jouzelf naar boven te halen. Leren van fouten, opstaan en weer doorgaan met ontwikkelen hoort daarbij. We ondersteunen en begeleiden jou en je mensen tijdens die transitie. Van A tot ZiP. 

Koffie doen?

Op weg naar beter

Vanuit het gedachtegoed dat de mensen in de organisatie het meest van waarde zijn, nemen wij jou en je mensen mee in de transitie. We ontdekken samen waar jullie nu staan en waar je wilt uitkomen. De weg er naar toe stippelen we gezamenlijk uit. En onderweg zorgen wij dat we meebewegen in jullie behoefte.

Samen geven wij in drie stappen vorm aan verandering:
1) Ontdekken waar je staat, wat er speelt en wat het gewenste resultaat is.
2) Verbinden van mensen en kennis en kunde.
3) Verbeteren van communicatie, functioneren of van de organisatie.

MEET & GREET
Klaar voor de start

Ontdekken

Waar sta je op dit moment? Wat speelt er? Waar wil je naar toe? Met een open blik en een ander perspectief, ontdekken wij samen wat er nodig is om bij het door jou gewenste resultaat te komen.

Verbinden

Wij kijken met een onbevangen blik naar de situatie. Waar mensen uit verbinding zijn geraakt, verbinden we hen. Maar ook verbinden we meerdere expertises om de nodige beweging te brengen. Gezamenlijke commitment is de basis voor verdere samenwerking.

Verbeteren

Buiten of binnen je organisatie bouwen we aan verbetering. Verbeteren van communicatie en het wegnemen van irritaties, beteren van functioneren van individuen en teams, maar ook voeren we succesvol transities door voor verbetering van de organisatie als geheel.

Testimonial

Ben Schmidt
BG Schmidt Holding B.V.

Na de verkoop van mijn bedrijf, kwam ik al snel in conflict met de nieuwe eigenaren. Hierdoor ontstond een onwerkbare situatie. Saskia Schlaghecke stond mij bij als adviseur. Gezien de hoogoplopende emoties, kwamen haar vaardigheden als conflictbemiddelaar goed van pas in de met partijen gevoerde gesprekken. Saskia heeft op een zeer bekwame wijze het voortouw genomen in deze gesprekken en ook de gesprekken met mij uitgewerkt en omgezet in concrete voorstellen.

Omdat er met gesprekken voeren onvoldoende beweging kwam, bracht zij mij in contact een zeer bekwame advocaat uit haar netwerk. Toch bleef haar rol als adviseur onmisbaar toen het onvermijdelijk op procederen uitkwam. Omdat Saskia vanaf het begin van het conflict betrokken was, bleef ze een waardevolle sparringpartner; voor zowel de advocaat als voor mij.

Uiteindelijk is bij de rechter een schikking getroffen waar ik heel tevreden mee ben. Ik kijk terug op een proces met ZiP Partners waarbij ik waardevolle begeleiding heb ontvangen en mij zeer gesteund heb gevoeld. Zowel bij het voeren van bemiddelingsgesprekken, het neerzetten van de strategie als bij het juridische proces. Een écht powerteam; de combinatie van ZiP Partners!

Wat anderen over ons zeggen

Hoe je in de markt ligt? Simpel. Het is vaak wat mensen over je zeggen als je er niet bij bent. Nieuwsgierig naar wat ‘unzipping’ comments van je collega’s en mensen uit het vak? Check ze hier en vraag ons dan op de koffie!

Inzichten

Lees onze blogs, artikelen en cases. Verrijk je blik op veranderen!

CONTENT XL-POTLOOD

Elke week komt het XL-Content-potlood in handen van een lokale ondernemer. Degene die de bijdrage schrijft geeft het potlood door aan de volgende collega-Contenter van…

Lees meer

Een reorganisatie zoals bij Philips?

Een reorganisatie zoals bij Philips? Reorganiseren zoals Philips? Ook bij MKB reorganisaties zijn gelijkenissen. Bekijk het interview op RTL-Z en lees onze blog. Vandaag gaf…

Lees meer