Succesvol veranderen

Bij succesvol veranderen is altijd sprake van verbeteren. Wij sparren, adviseren, helpen en bieden toekomstperspectief om dat te bereiken. Daarvoor staat ons team van professionals met actuele kennis van organisatieverandering, financiën, arbeids- en ondernemingsrecht klaar.  Met jouw verhaal en onze helicopterview krijgen we samen helder wat nodig is om jou en je mensen een stap vooruit te zetten. Wij bieden inzicht in de mogelijkheden, de strategie, de risico’s en de gevolgen. Vol overgave zetten wij ons in om het beste in je mensen, je team en jouzelf naar boven te halen. Leren van fouten, opstaan en weer doorgaan met ontwikkelen hoort daarbij. We ondersteunen en begeleiden jou en je mensen tijdens die transitie. Van A tot ZiP. 

Koffie doen?

Op weg naar beter

Vanuit het gedachtegoed dat de mensen in de organisatie het meest van waarde zijn, nemen wij jou en je mensen mee in de transitie. We ontdekken samen waar jullie nu staan en waar je wilt uitkomen. De weg er naar toe stippelen we gezamenlijk uit. En onderweg zorgen wij dat we meebewegen in jullie behoefte.

Samen geven wij in drie stappen vorm aan verandering:
1) Ontdekken waar je staat en wat het gewenste resultaat is
2) Verbinden van kennis en kunde tot een masterplan
3) Verbeteren van je organisatie binnen of buiten

MEET & GREET
Klaar voor de start

Ontdekken

Waar sta je op dit moment? Waar wil je naar toe? En welke vorm van veranderen past nu in jouw organisatie? Met een open blik en een ander perspectief, ontdekken wij samen naar welke verbetering jij op zoek bent.

Verbinden

Met ons bredere perspectief op organisatieverandering, verbinden wij de benodigde expertises om tot een masterplan te komen. Het  gezamenlijke commitment is de basis voor verdere samenwerking.

Verbeteren

Buiten of binnen je organisatie bouwen we aan verbetering. We helpen je met de financiële vraagstukken en juridische zaken nemen we je uit handen. Samen geven we betekenis aan nieuwe inzichten. Met teamcoaching of individuele begeleiding werken we mensgericht aan een succesvolle transitie.

Wat anderen over ons zeggen

Hoe je in de markt ligt? Simpel. Het is vaak wat mensen over je zeggen als je er niet bij bent. Nieuwsgierig naar wat ‘unzipping’ comments van je collega’s en mensen uit het vak? Check ze hier en vraag ons dan op de koffie!

Inzichten

Lees onze blogs, artikelen en cases. Verrijk je blik op veranderen!

Trek geen overhaaste conclusie

Waarschuwingssignaal: Trek geen overhaaste conclusie; bekijk eerst al je opties! Ga jij financieel ook een spannend najaar tegemoet?  Voor veel bedrijven komt de bodem van…

Lees meer