We practice what we preach

ZiP Partners zien en waarderen elkaars verschillen. Door bundeling van onze kwaliteiten, bieden wij meerwaarde. Zo zijn wij jouw partner in het hele traject. We maken van elke organisatieverandering een verbetering. Voor nu én met het oog op de toekomst!

Ontdekken, verbinden en verbeteren

Wij willen graag ontdekken, verbinden en verbeteren. Op een ontwapenende manier ontdekken we wat er aan de hand is en wat nodig is om vooruit te komen. Iets wat in eerste instantie het probleem lijkt, blijkt vaak een deelprobleem. Wij zoeken naar de gezamenlijke belangen. Door over de grenzen van specialismen heen te kijken, zien we welke logische stappen je kunt zetten om het probleem gronding aan te pakken. We verbinden specialismen en mensen. Het gaat uiteindelijk om hen. Werken op een manier die bij ze past, professioneel en met plezier. Maar ook dat doen waar jij als ondernemer écht goed in bent en waar je energie van krijgt. Met ZiP wordt zo een verandering ook daadwerkelijk een verbetering!
Saskia Schlaghecke

(Re)organisatieadviseur, mediator (ADR-register) en jurist arbeidsrecht

Een rake vraag brengt beweging

Op een zakelijke en nuchtere manier begeleid ik ondernemers bij het maken van keuzes voor (positieve) verandering in de onderneming, passend bij het doel en missie van het bedrijf. Veranderingen die de effectiviteit van de medewerkers en de onderneming als geheel verhogen.

Met een onbevangen blik geef ik zicht op de huidige situatie. Op een manier waarop ieder zijn aandeel (h)erkent, leg ik ongewenste patronen bloot. Ik maak belemmeringen zichtbaar die het bereiken van het doel in de weg staan. Die kunnen we gezamenlijk wegnemen.

Onderliggende behoeften en gezamenlijke belangen dienen als basis om tot een gedragen oplossing te komen. En wat blijkt? En niet-juridische oplossing is vaak de beste oplossing. Over bekentenissen gesproken!

Saskia begeleidt ontwikkeltrajecten voor beter functioneren van teams of individuen. Ter de-escalatie van beginnende conflicten biedt zij conflictbemiddeling. En bij reorganisaties neemt zij het voortouw en ontzorgt.

Saskia is ontwapenend, (organisatie)sensitief, doortastend, vindingrijk, verbindend en strategisch.

Onze Experts

ZiP Partners helpt jou en je organisatie om te veranderen, te verbinden én te verbeteren. Saskia weet alle experts naadloos te verbinden. Vaak gaat dat verder dan de zaak zelf. Net wat er nodig is. Organisch én organisatorisch en vooral prettig in de energie. Al jaren is dat een mooie basis voor een vruchtbare samenwerkingen. We werken uiterst bevlogen, spontaan en vooral een tikkeltje ‘unzipped’. Geef ons een opdracht en we gaan tot het uiterste. Met opgeteld ruim 160 jaar werkervaring gaan wij echt van A tot ZiP.
Arjen Gabel

Advocaat ondernemingsrecht

Sorry, but you do not have permission to view this content.
Carolien Sonneveld

Jurist arbeidsrecht

Caroline kent alle facetten van dit rechtsgebied; van contractenrecht en reglementen tot individueel arbeidsrecht en reorganisaties. Carolien is betrouwbaar, loyaal, klantgericht, prestatiegericht en respectvol.

Jan de Bruijn

Organisatieadviseur en mediator (ADR-register)

Jan begeleidt bedrijfsovernames en is hij mediator voor zakelijke kwesties. Hij heeft inlevingsvermogen en is pragmatisch, analytisch, integer en een levensgenieter.

Mariëtte Jilderda

Jurist arbeidsrecht

Mariëtte vindt het leuk om zowel werkgevers als werknemers te adviseren. Zij is thuis in het gehele arbeidsrecht en vindt het voorkómen van geschillen een uitdaging. Mariëtte is oprecht, rustig, oplossingsgericht, zorgzaam en een verbinder.

Marja Schneiders

Organisatiecoach en Trainer

Marja houdt zich bezig met procesbegeleiding, (cultuur)ontwikkelingstrajecten, teamcoaching en individuele coachingsvragen. Zij is nieuwsgierig, enthousiast, direct, onbevangen en resultaatgericht.

Stefan Alink

Adviseur financiering

Stefan adviseert bij financieringsvraagstukken rondom bedrijfsovernames in het MKB. Hij heeft de ingangen om financieringen voor klanten te regelen zowel bij de banken als diverse financiers en investeerders. Stefan is oplossingsgericht, creatief, commercieel en heeft humor en een hands-on-mentaliteit.

Wat anderen over ons zeggen

Hoe je in de markt ligt? Simpel. Het is vaak wat mensen over je zeggen als je er niet bij bent. Nieuwsgierig naar wat ‘unzipping’ comments van je collega’s en mensen uit het vak? Check ze hier en vraag ons dan op de koffie!

Inzichten

Lees onze blogs, artikelen en cases. Verrijk je blik op veranderen.

CONTENT XL-POTLOOD

Elke week komt het XL-Content-potlood in handen van een lokale ondernemer. Degene die de bijdrage schrijft geeft het potlood door aan de volgende collega-Contenter van…

Lees meer

Een reorganisatie zoals bij Philips?

Een reorganisatie zoals bij Philips? Reorganiseren zoals Philips? Ook bij MKB reorganisaties zijn gelijkenissen. Bekijk het interview op RTL-Z en lees onze blog. Vandaag gaf…

Lees meer