We practice what we preach

ZiP Partners zien en waarderen elkaars verschillen. Door bundeling van onze kwaliteiten, bieden wij meerwaarde. Zo zijn wij jouw partner in het hele traject. We maken van elke organisatieverandering een verbetering. Voor nu én met het oog op de toekomst!

Ontdekken, verbinden en verbeteren

Wij willen graag ontdekken, verbinden en verbeteren. Op een ontwapenende manier ontdekken we wat er aan de hand is en wat nodig is om vooruit te komen. Iets wat in eerste instantie het probleem lijkt, blijkt vaak een deelprobleem. Door over de grenzen van specialismen heen te kijken, zien we welke logische stappen je kunt zetten om het probleem volledig aan te pakken. We verbinden specialismen en mensen. Het gaat uiteindelijk om hen. Werken op een manier die bij ze past, professioneel en met plezier. Maar ook dat doen waar jij als ondernemer écht goed in bent en waar je energie van krijgt. Met ZiP wordt zo een verandering ook daadwerkelijk een verbetering!
Saskia Schlaghecke

Organisatieadviseur en jurist arbeidsrecht

Mensgericht veranderen is doorgaans succesvoller

Als organisatieadviseur en jurist arbeidsrecht begeleid ik al zo’n 20 jaar reorganisaties. En één ding heb ik geleerd: veranderen is mensenwerk. Wie erin slaagt zijn medewerkers mee te nemen in een transitie, zal zien dat die soepeler en succesvoller verloopt. Juist zij bepalen het gewenste resultaat binnen de onderneming, nu en straks. Sommige medewerkers willen of kunnen niet mee. Denkend vanuit ieders belangen komen we daar vaak goed uit. En wat blijkt? Niet-juridische oplossingen zijn in veel gevallen effectiever. Over bekentenissen gesproken!

Saskia is strategisch, energiek, (organisatie)sensitief, vindingrijk en ontwapenend.

Onze Experts

ZiP Partners helpt jou en je organisatie om te veranderen, te verbinden én te verbeteren. Saskia weet alle experts naadloos te verbinden. Vaak gaat dat verder dan de zaak zelf. Net wat er nodig is. Organisch én organisatorisch en vooral prettig in de energie. Al jaren is dat een mooie basis voor een vruchtbare samenwerkingen. We werken uiterst bevlogen, spontaan en vooral een tikkeltje ‘unzipped’. Geef ons een opdracht en we gaan tot het uiterste. Met opgeteld ruim 160 jaar werkervaring gaan wij echt van A tot ZiP.
Carolien Sonneveld

Jurist arbeidsrecht

Caroline kent alle facetten van dit rechtsgebied; van contractenrecht en reglementen tot individueel arbeidsrecht en reorganisaties. Carolien is betrouwbaar, loyaal, klantgericht, prestatiegericht en respectvol.

Jan de Bruijn

Bedrijfsovernameadviseur en Register Valuator

Jan begeleidt bedrijfsovernames en adviseert bij financierings- en strategische vraagstukken. Hij heeft inlevingsvermogen en is pragmatisch, analytisch, integer en een levensgenieter.

Mariëtte Jilderda

Jurist arbeidsrecht

Mariëtte vindt het leuk om zowel werkgevers als werknemers te adviseren. Zij is thuis in het gehele arbeidsrecht en vindt het voorkómen van geschillen een uitdaging. Mariëtte is oprecht, rustig, oplossingsgericht, zorgzaam en een verbinder.

Marja Schneiders

Organisatiecoach en Trainer

Marja houdt zich bezig met procesbegeleiding, (cultuur)ontwikkelingstrajecten, teamcoaching en individuele coachingsvragen. Zij is nieuwsgierig, enthousiast, direct, onbevangen en resultaatgericht.

Stefan Alink

Adviseur financiering

Stefan adviseert bij financieringsvraagstukken rondom bedrijfsovernames in het MKB. Hij heeft de ingangen om financieringen voor klanten te regelen zowel bij de banken als diverse financiers en investeerders. Stefan is oplossingsgericht, creatief, commercieel en heeft humor en een hands-on-mentaliteit.

Wat anderen over ons zeggen

Hoe je in de markt ligt? Simpel. Het is vaak wat mensen over je zeggen als je er niet bij bent. Nieuwsgierig naar wat ‘unzipping’ comments van je collega’s en mensen uit het vak? Check ze hier en vraag ons dan op de koffie!

Inzichten

Lees onze blogs, artikelen en cases. Verrijk je blik op veranderen.

Trek geen overhaaste conclusie

Waarschuwingssignaal: Trek geen overhaaste conclusie; bekijk eerst al je opties! Ga jij financieel ook een spannend najaar tegemoet?  Voor veel bedrijven komt de bodem van…

Lees meer