Als alles in het universum in beweging is en verandering de enige constante is, is er dan rust?

Reorganiseren en toch de rust en effectiviteit weten te bewaren?
Dat kan. Los van de reden van reorganisatie.

Saskia Schlaghecke

(Re)organisatieadviseur, mediator (ADR-register) en jurist arbeidsrecht

De kunst van goed reorganiseren, is een goede voorbereiding. Weten waar het aan schort en waar je naar toe wilt. Een kwaliteitsslag? Veranderende vraag vanuit de klant? Financiële drijfveer? Begrijpen wat de impact van de verandering voor je mensen is. Je verplaatsen in de mensen die uitvoering geven aan het werk.

ZiP Partners helpt je om de reorganisatie voorbereid en met een goed gevoel aan te vliegen. Ook als er weinig tijd is.

We hebben alle benodigde disciplines in huis om je soepel door deze periode van verandering te loodsen. Van verandermanagement, opstellen van een reorganisatieplan tot gespreksvoering met vakbond en OR. Maar ook uitvoering geven aan juridische zaken zoals het opstellen van vaststellingsovereenkomsten en brieven aan werknemers en eventueel indiening van stukken bij het UWV kunnen wij voor je uit handen nemen.

En ondertussen stralen we rust uit. Rust in een periode van onzekerheid, verandering en hectiek.

Ook reorganisatieplannen?

Ik geef je graag voorbeelden van hoe het kan.

Saskia Schlaghecke

(Re)organisatieadviseur, mediator (ADR-register) en jurist arbeidsrecht

Mogelijk ook interessante artikelen

CONTENT XL-POTLOOD

Elke week komt het XL-Content-potlood in handen van een lokale ondernemer. Degene die de bijdrage schrijft geeft het potlood door aan de volgende collega-Contenter van wie hij of zij denkt dat diegene een bijzondere bijdrage kan leveren, inspiratie geeft of juist iemand die wel eens de spotlight verdiend. Deze week is ons potlood terecht gekomen bij Saskia Schlaghecke van ZiP Partners.

Lees meer

Saskia schlaghecke slaat nieuwe weg in met zip partners!

Saskia schlaghecke slaat nieuwe weg in met zip partners! Overal waar mensen samenwerken zijn conflicten, maar soms lukt het niet om een conflict zelf uit de wereld te helpen. Saskia Schlaghecke biedt bij ZiP Partners vanaf heden ‘conflictoplossing’ als dienstverlening aan en ondersteunt klanten bij het vinden van een nieuwe manier van samenwerken om terugkerend…

Lees meer

Een reorganisatie zoals bij Philips?

Een reorganisatie zoals bij Philips? Reorganiseren zoals Philips? Ook bij MKB reorganisaties zijn gelijkenissen. Bekijk het interview op RTL-Z en lees onze blog. Vandaag gaf ik een kort interview voor RTL-Z over de reorganisatie bij Philips. Waarom ze de vraag aan ZiP Partners voorlegden? Tenslotte reorganiseert ZiP Partners vooral bij MKB. En toch zijn er…

Lees meer