Ontwikkelen van mens en organisatie

Voelen jouw medewerkers zich verbonden en betrokken bij de organisatie? Zijn de doelen helder en worden ze gehaald? Zijn jouw medewerkers bereid om mee te gaan in verandering? Kunnen we jou versterken in je leiderschap? We bekijken wat jou en je mensen motiveert en helpen jullie om je verder te ontwikkelen.

Organisatieontwikkeling

Als ondernemer zoek je naar manieren om je organisatie te optimaliseren. ZiP Partners zorgt voor versnelling bij organisatieontwikkeling.

Samen met jou onderzoeken we je vraag. Hoe ziet jouw ideale organisatie of team er uit? Welke verbeterslag heb jij voor ogen? Zijn er ingeslepen en ongewenste patronen waar je liever afscheid van neemt? Zou jij je medewerkers graag proactiever zien? Sluit jouw stijl van leidinggeven aan bij wie jij bent en wat je mensen nodig hebben?

We maken een plan hoe we de betrokkenheid, het individuele functioneren en de samenwerking kunnen verbeteren. Middels individuele coaching, workshops en/of trainingen gaan we met jou en je medewerkers aan de slag. Als je liever zelf je medewerkers begeleidt, helpen wij je daarbij. Voor verbetering doen wij veel, zoniet alles.

Verder praten over hoe wij jouw organisatieontwikkeling kunnen versnellen?

Aanpak

MEET & GREET
Klaar voor de start

Ontdekken

Verbinden

Verbeteren

Testimonial

Pim Schoonenberg
Sitecom Europe B.V.

Jaren geleden is onze samenwerking met Saskia begonnen met juridisch advies op het gebied van het ontslagrecht. Toen later binnen een van onze werkmaatschappijen een reorganisatie nodig was, heeft Saskia deze in alle opzichten zeer succesvol begeleid. Daarbij heeft ze het managent zoveel mogelijk ontzien.

Omdat Saskia ons bedrijf en de meeste medewerkers inmiddels goed kende, heeft zij daarna op frequente basis succesvol geholpen met aanpassingen binnen onze organisatie. Daarbij heeft ze ook ruim aandacht besteed aan het helpen ontwikkelen van de mensen daarbinnen. Saskia verdiept zich erg goed in de organisatie en de mensen en heeft een doortastende aanpak om tot de juiste verandering te komen. Ze kan op directie niveau (helpen) uitdagen en heeft mij persoonlijk zeer goed bijgestaan bij het vormen van m’n nieuwe management. Ik kan haar zeer aanbevelen!

Mogelijk ook interessant

Laat jij jouw team boven zichzelf uitstijgen?

Laat jij jouw team boven zichzelf uitstijgen? Vaak vertellen ondernemers mij dat de mensen in hun team niet lekker samenwerken. Dat ze langs elkaar heen communiceren. Dat er ‘ballen tussendoor glippen’. En dat er onnodige fouten worden gemaakt. De meest gehoorde bron van irritatie? Dat sommige medewerkers achterover leunen en weinig proactief zijn. Ze doen…

Lees meer

Expertises

Arbeidsrecht

Schuring met werknemers? Loop jij daar ook op leeg? Grote kans dat het hier om arbeidsrechtelijke issues gaat. Het goede nieuws? De juristen van ZiP krijgen juist energie van dit soort vraagstukken.

Lees meer
Meer expertises