De combinatie van ZiP Partners: een écht powerteam!
Ik kijk terug op een proces met ZiP Partners waarbij ik waardevolle begeleiding heb ontvangen en mij zeer gesteund heb gevoeld. Zowel bij het voeren van bemiddelingsgesprekken, het neerzetten van de strategie als bij het juridische proces.

Ben SchmidtBG Schmidt Holding B.V.

Met aandacht voor de emotie én haar begripvolle en doortastende aanpak weet ZiP Partners tot een voor alle betrokkenen bevredigende oplossing te komen.

Jan GommerFlevomeer Bibliotheek

Een van de moeilijkste zaken die op het pad kunnen komen van een ondernemer is een drastische reorganisatie. Een heftig proces waar men niet voor heeft geleerd.

Het bijna letterlijk snijden in de eigen onderneming is een loodzware taak.
Ik heb Saskia leren kennen als een zeer daadkrachtig persoon, op het moment dat mijn onderneming door de crises een reorganisatie moest ondergaan.
Niet alleen haar vakkennis op juridisch gebied viel mij op maar ook de menselijke kant en benadering. Een vakvrouw pur sang, lettend op ieder detail, zonder afstandelijk of bureaucratisch te worden.

Stef Bruins

Jaren geleden is onze samenwerking met Saskia begonnen met juridisch advies op het gebied van het ontslagrecht. Toen later binnen een van onze werkmaatschappijen een reorganisatie nodig was, heeft Saskia deze in alle opzichten zeer succesvol begeleid. Daarbij heeft ze het managent zoveel mogelijk ontzien.

Omdat Saskia ons bedrijf en de meeste medewerkers inmiddels goed kende, heeft zij daarna op frequente basis succesvol geholpen met aanpassingen binnen onze organisatie. Daarbij heeft ze ook ruim aandacht besteed aan het helpen ontwikkelen van de mensen daarbinnen. Saskia verdiept zich erg goed in de organisatie en de mensen en heeft een doortastende aanpak om tot de juiste verandering te komen. Ze kan op directie niveau (helpen) uitdagen en heeft mij persoonlijk zeer goed bijgestaan bij het vormen van m’n nieuwe management. Ik kan haar zeer aanbevelen!

Pim SchoonenbergSitecom Europe B.V.

Wij, als partners van Millford, hadden ongeveer een jaar geleden de behoefte onze individuele rollen en samenwerking onder de loep te nemen. Saskia heeft ons hier voortvarend in geadviseerd. Op een krachtige en heldere manier heeft Saskia onze discussies geleid en de juiste richting gegeven. Tijdens onze sessies hebben wij haar als zeer empatisch en betrokken ervaren, zonder dat zij het doel van de samenwerking uit het oog verliest. Mede door de inbreng van Saskia zijn wij nu, als partners gezamenlijk, beter in staat onze succesvolle onderneming de toekomst in te loodsen.

Wij schakelen Saskia ook in als juridisch adviseur. Ook hier heeft zij haar toegevoegde waarde ruimschoots bewezen. Wij vinden haar manier van werken zeer effectief en vernieuwend. En hebben veel vertrouwen om met Saskia als adviseur het maximale te halen uit onze Human Resource activiteiten.

Moritz HoekstraMillford

Wij zijn door ZiP beter in staat onze onderneming succesvol de toekomst in te loodsen.

Moritz HoekstraMillford

ZiP heeft een doortastende aanpak om tot de juiste verandering te komen.

Pim SchoonenbergSitecom Europe B.V.

ZiP heeft mij een scherper beeld gegeven van mijn kwaliteiten en wensen voor mijn werkomgeving, zodat ik mijn loopbaan beter en gerichter kon voortzetten.

Marjan van den Dungen