Sneller beslissen en een beter resultaat

Iedere organisatie verdient het om de betere versie van zichzelf te worden. ZiP helpt, spart en adviseert. We bundelen actuele kennis vanuit een team van professionals met kennis van organisatieverandering, financiën, arbeids- en ondernemingsrecht. Beslissingen nemen is al moeilijk genoeg, laat staan dat je de veranderende marktomstandigheden moet managen. Wij bieden inzicht in de mogelijkheden, de strategie, de risico’s en de gevolgen. En we ondersteunen en begeleiden jou en je mensen tijdens de transitie. Van A tot ZiP.

CTA
Saskia Schlaghecke

Organisatieadviseur en jurist arbeidsrecht

Onze Experts

Onze ZiP Transitiepartners helpen jou en je organisatie om te veranderen, te verbinden én te verbeteren. Een team van verschillende experts. Net wat er nodig is. Van A tot ZiP. Opgeteld  ruim 160 jaar werkervaring.

 

Saskia weet alle experts naadloos te verbinden. Vaak gaat dat verder dan de zaak zelf. Organisch én organisatorisch, maar vooral prettig in de energie. Al jaren een mooie basis voor een vruchtbare samenwerking. Uiterst bevlogen, spontaan en vooral een tikkeltje ‘unzipped’. Geef ons een opdracht en we gaan tot het uiterste.

Carolien Sonneveld

Jurist arbeidsrecht

Caroline kent alle facetten van dit rechtsgebied; van contractenrecht en reglementen tot individueel arbeidsrecht en reorganisaties. Carolien is betrouwbaar, loyaal, klantgericht, prestatiegericht en respectvol.

Jan de Bruijn

Bedrijfsovernameadviseur en Register Valuator

Jan begeleidt bedrijfsovernames en adviseert bij financierings- en strategische vraagstukken. Hij heeft inlevingsvermogen en is pragmatisch, analytisch, integer en een levensgenieter.

Mariëtte Jilderda

Jurist arbeidsrecht

Mariëtte vindt het leuk om zowel werkgevers als werknemers te adviseren. Zij is thuis in het gehele arbeidsrecht en vindt het voorkómen van geschillen een uitdaging. Mariëtte is oprecht, rustig, oplossingsgericht, zorgzaam en een verbinder.

Marja Schneiders

Organisatiecoach en Trainer

Marja houdt zich bezig met procesbegeleiding, (cultuur)ontwikkelingstrajecten, teamcoaching en individuele coachingsvragen. Zij is nieuwsgierig, enthousiast, direct, onbevangen en resultaatgericht.

Stefan Alink

Adviseur financiering

Stefan adviseert bij financieringsvraagstukken rondom bedrijfsovernames in het MKB. Hij heeft de ingangen om financieringen voor klanten te regelen zowel bij de banken als diverse financiers en investeerders. Stefan is oplossingsgericht, creatief, commercieel en heeft humor en een hands-on-mentaliteit.

Wat anderen over ons zeggen

Hoe je in de markt ligt? Simpel. Het is vaak wat mensen over je zeggen als je er niet bij bent. Nieuwsgierig naar wat ‘unzipping’ comments van je collega’s en mensen uit het vak? Check ze hier en vraag ons dan op de koffie!

Vers van de pers

Dit is wat ons opviel in de media en waar wij wat van vinden. Doe je voordeel met onze professionele kijk. Duik in onze blogs, artikelen en cases. It’s socially yours!

Trek geen overhaaste conclusie

Waarschuwingssignaal: Trek geen overhaaste conclusie; bekijk eerst al je opties! Ga jij financieel ook een spannend najaar tegemoet?  Voor veel bedrijven komt de bodem van…

Lees meer