SaskiaSchlaghecke4a

Saskia Schlaghecke

Specialisatie: Adviseur Organisatieveranderingen en arbeidsrecht
Mail: saskia@zipadvies.nl
Telefoon: +31 (0)6 51 35 66 50

Menselijke reorganisaties zijn doorgaans succesvoller

Als jurist arbeidsrecht begeleid ik al zo’n 20 jaar reorganisaties. En één ding heb ik geleerd: veranderen is mensenwerk. Wie erin slaagt zijn medewerkers mee te nemen in een transitie zal zien dat die soepeler en succesvoller verloopt. Juist zij bepalen het gewenste resultaat binnen de onderneming, nu en straks. Sommige medewerkers willen of kunnen niet mee. Denkend vanuit ieders belangen komen we daar vaak goed uit. En wat blijkt? Niet-juridische oplossingen zijn in veel gevallen effectiever. Over bekentenissen gesproken!

Onze Experts

Onze ZiP Transitiepartners helpen jou en je organisatie om te veranderen, te verbinden én te verbeteren. Een team van verschillende experts. Net wat er nodig is. Van A tot ZiP. Opgeteld  ruim 160 jaar werkervaring.

 

Saskia weet alle experts naadloos te verbinden. Vaak gaat dat verder dan de zaak zelf. Organisch én organisatorisch, maar vooral prettig in de energie. Al jaren een mooie basis voor een vruchtbare samenwerking. Uiterst bevlogen, spontaan en vooral een tikkeltje ‘unzipped’. Geef ons een opdracht en we gaan tot het uiterste.

Arjen Gabel

Advocaat ondernemingsrecht

Sorry, but you do not have permission to view this content.
Carolien Sonneveld

Jurist arbeidsrecht

Caroline kent alle facetten van dit rechtsgebied; van contractenrecht en reglementen tot individueel arbeidsrecht en reorganisaties. Carolien is betrouwbaar, loyaal, klantgericht, prestatiegericht en respectvol.

Mariëtte Jilderda

Jurist arbeidsrecht

Mariëtte vindt het leuk om zowel werkgevers als werknemers te adviseren. Zij is thuis in het gehele arbeidsrecht en vindt het voorkómen van geschillen een uitdaging. Mariëtte is oprecht, rustig, oplossingsgericht, zorgzaam en een verbinder.

Jan de Bruijn

Organisatieadviseur en mediator (ADR-register)

Jan begeleidt bedrijfsovernames en is hij mediator voor zakelijke kwesties. Hij heeft inlevingsvermogen en is pragmatisch, analytisch, integer en een levensgenieter.

Stefan Alink

Adviseur financiering

Stefan adviseert bij financieringsvraagstukken rondom bedrijfsovernames in het MKB. Hij heeft de ingangen om financieringen voor klanten te regelen zowel bij de banken als diverse financiers en investeerders. Stefan is oplossingsgericht, creatief, commercieel en heeft humor en een hands-on-mentaliteit.

Marja Schneiders

Organisatiecoach en Trainer

Marja houdt zich bezig met procesbegeleiding, (cultuur)ontwikkelingstrajecten, teamcoaching en individuele coachingsvragen. Zij is nieuwsgierig, enthousiast, direct, onbevangen en resultaatgericht.